Pinocchio

Denna slot kommer från Betsoft och temat är den välkända berättelsen om dockmakaren Gepetto som skapar en liten träpojke som blir levande så att han äntligen får sig sin efterlängtade son. Som bekant växer sig dennes lille pojkes näsa längre och längre för varje ny lögn som han yttrar, och den blir ju minsann ganska så lång tillslut! För alla som tycker om denna berättelse så kommer denna slot att vara en fröjd att spela och man blir inte besviken då hela sagan är inkluderad i spelet.

Detta är ett mycket fint och välgjort spel och med både animationer och ljud så hamnar man rakt inne i barndomens värld igen, vilket är både trevligt och mysigt. Det är ett feelgood- spel, helt enkelt som har samma inverkan på en som en feelgood- film kan ha såhär i höstmörkret.

Såhär spelar du

I Pinocchio finns det 5 hjul, 3 rader och 15 insatslinjer. Insatserna ligger mellan €0.02 och €75, så här kan spelare med olika tankar om hur mycket man vill spela för hitta en lagom summa och vara nöjd. Maxvinst i Pinocchio är €37 500, vilket inte är en dålig summa för att mysa lite med Pinocchio och Gepetto, eller hur?

I Pinocchio finns det tre spelbara världar vilka är Gepettos verkstad, vilken är själva grundspelet och sedan fungerar Pinocchios klassrum och en dockteaterscen som bonusvärldar. För att hamna i bonusspelen krävs det att du får symboler i form av antingen böcker eller vagnar.

Spelets omsnurrsfunktion startar när en god fe dyker upp på skärmen. casinolyx.se har en hel sektion ägnad åt Pinocchio och gjort hemsidan extra mysig att spela på, som en egen lite Pinocchio värld vilket är värt ett besök och prova på.