3 tillfällen att anlita en trollkarl

3 tillfällen att anlita en trollkarl

Hokus pokus filiokus. Tre ord dom flesta känner igen från att någon gång att kollat på en trollkarl och dennes trolleritricks. Trollkarlen eller magikern är en spännande person som passar för dom flesta tillställningarna – alltifrån företagsevent till barnkalas, för att bjuda på häpnadsväckande och förstklassig underhållning vänder man sig till www.trollkarl.org.

Företagsevent

Överraska medarbetarna och kunderna på något oväntat genom att boka en trollkarl som kan stå för underhållningen. En magiker bjuder ofta på både spänning och skratt och passar perfekt på den här typen av event. En kort eller lång show bestämmer du själv, dom flesta magiker som uppträder anpassar sig gärna efter kundens önskemål både vad gäller längd, innehåll och upplägg.

Barnkalas

Trollkarl och barnkalas går hand i hand och har gjort det länge. Att underhålla barn i yngre ålder är inga större problem och vill man inte betala flera hundra, eller kanske till och med tusen, för att anlita en magiker till barnkalaset räcker det gott och väl att köpa en hatt, en trollstav och en enklare trollerilåda och stå för dom magiska tricksen själv. Vill man däremot överraska ordentligt finns många som erbjuder sig att uppträda just på barnkalas och enklaste sättet att hitta någon är att söka på nätet.

Vuxenfesten

Även på en fest för vuxna kan en trollkarl kliva in och bidra med spännande och rolig underhållning. Kanske ska du överraska någon som fyller 50, 60 eller 70, kanske planerar du ditt eget jubileum eller någon annan festlig tillställning. Det är alltid trevligt med underhållning och för att bjuda på något annorlunda är en magishow ett utmärkt val. Även här finns mycket att välja mellan och något som passar för dom flesta, vare sig man vill hålla det enkelt eller om man vill ha något storslaget.

Boka trollkarl

I Sverige finns flera verksamma magiker och trollkarlar. En av dessa är Caroline Ravn, som tar sig an flera typer av uppdrag. Hon passar bra både på företagseventet och den privata festen men riktar sig till främst till en äldre publik snarare än till barn. Ravn kan också bokas som konferencier så den som planerar ett företagsevent eller en större fest och vill ha en helhetslösning med både konferencier och underhållning kan hitta det här. Hon anpassar gärna innehållet efter stunden och har sedan tidigare mycket fina referenser från kunder som anlitat henne för olika events och tillställningar.